Vilka är vi

Vi är en schacklubb som ligger på adressen Hedströmsväg 14 i Varekil på ön Orust och schacklubben heter Orust SK! Kontaktman är Henrik Svensson och hans mobilnummer är 070-3910844

Vår webbplatsadress är: https://www.orustsk.se.

Om du kontaktar oss

Om du kontakatar oss via telefon till Henrik Svennson så sparar vi ditt telefonnummer om du vill och även eventuellt din mejladress. Vill du inte längre ha kontakt. Så radera vi all information om dig så fort vi kan etc

Om våra cookies

Vi sammlar bara in cookie filer för olika data och information hur besökare till Orust SK ska kunna få den bästa upplevelsen att besöka Orust SK webbplats!
Samt också för hur vi skall kunna förbättra webbutveclingen på sidan.

Vi lämnar aldrig ut din
personliga kontakt information

Om du vill kan du alltid när du vill och begära att vi raderar ditt telefonnummer och mejladress!

Vilken information om dig

Vi raderar bara ditt medlemsnamn på schackrankings webbsidan. Vi raderar inte i första hand T.ex om vi skriver på Orust SK webbsida att du vann i någon tävligen för att visa för andra hur duktig är samt hur bra du är. Eller hur övrigt som händer på klubben med dig som vi ska finnas kvar på Orust SK webbplats!

När du slutar på Orust SK raderas du på den rankinglistan och all din kontakt information etc Men där du omnämns på vår webbsida T.ex i tävlingar eller övriga schack aktiviteter på Orust SK. Då raderar vi tyvärr inte det. Det är bra att tänka på detta innan du vill bli medlem i Orust SK! Men om ditt behov är att där du vill verkligen vill bli raderad? Så från Orust SK kommer vi försöka göra det bästa och försöka fixa det efter dina önskemål!

Varmt välkommen till vår klubb och var med i Orust SK gemenskapen!

Vänliga Hälsningar Orust SK

Tillbaka till startsidan